oberon5900 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 5 12 Aralık 2019 #11 bsbhdr dedi: Ok. PSU hakkında bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... AEROCOOL VX PLUS 400 w
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 12 Aralık 2019 #12 oberon5900 dedi: AEROCOOL VX PLUS 400 w Genişletmek için tıkla... Cok sorun cikarcak bir PSU gibi degil 80+olmamasina ragmen. Girişlerin dogru olduguna emin misiniz?
oberon5900 dedi: AEROCOOL VX PLUS 400 w Genişletmek için tıkla... Cok sorun cikarcak bir PSU gibi degil 80+olmamasina ragmen. Girişlerin dogru olduguna emin misiniz?
oberon5900 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 5 12 Aralık 2019 #13 bağlantılar bu şekilde RAM'i çıkardım taktım başka bilgisayarda denedim bir sıkıntı yok nicktimur dedi: İşlemci pinleri kırıldıysa simsiyah kalır bilgisayar kendiniz taktıysanız büyük ihtimalle hatalı taktınız. Genişletmek için tıkla... sonuçta pin durduk yere kırılmaz ,işlemciye herhangi bir işlem yapmadım Dosya Ekleri WhatsApp Image 2019-12-12 at 17.17.10.jpeg 187,7 KB · Görüntüleme: 42
bağlantılar bu şekilde RAM'i çıkardım taktım başka bilgisayarda denedim bir sıkıntı yok nicktimur dedi: İşlemci pinleri kırıldıysa simsiyah kalır bilgisayar kendiniz taktıysanız büyük ihtimalle hatalı taktınız. Genişletmek için tıkla... sonuçta pin durduk yere kırılmaz ,işlemciye herhangi bir işlem yapmadım
nicktimur Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 65 12 Aralık 2019 #14 oberon5900 dedi: bağlantılar bu şekilde RAM'i çıkardım taktım başka bilgisayarda denedim bir sıkıntı yok sonuçta pin durduk yere kırılmaz ,işlemciye herhangi bir işlem yapmadım Genişletmek için tıkla... Sadece işlemciyi takarken üzerine tam otursun diye bastırıp kıran arkadaşım vardı aynısı oldu açılırken simsiyah kaldı bu tecrübeye dayanarak söylüyorum daha önce hiç açılmamışsa daha yeni toplanmışsa bilgisayar en yüksek ihtimal bence.
oberon5900 dedi: bağlantılar bu şekilde RAM'i çıkardım taktım başka bilgisayarda denedim bir sıkıntı yok sonuçta pin durduk yere kırılmaz ,işlemciye herhangi bir işlem yapmadım Genişletmek için tıkla... Sadece işlemciyi takarken üzerine tam otursun diye bastırıp kıran arkadaşım vardı aynısı oldu açılırken simsiyah kaldı bu tecrübeye dayanarak söylüyorum daha önce hiç açılmamışsa daha yeni toplanmışsa bilgisayar en yüksek ihtimal bence.