Ryzen 3 2200G sistemde R6S FPS düşmesi

• Konuyu başlatan Hoxzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 664
İşletim sistemi
Windows 10

Hoxzy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Xpg 16 gb 3000 mhz ram
Ekran kartı
Vega 8
Anakart
Gigabayt A320m s2h
İşlemci
Ryzen 3 2200g
Sistem.
Ryzen 3 2200G.
XPG 16 GB RAM 3000 MHz.
Gigabyte A320 S2H.
Vega 8 2 GB GPU.
Rainbow'u daha yeni indirdim 2 maç ortalama 50 FPS ile oynarken üçüncü maç veya sonraki maçlarda 1 FPS'e düşüyor sıcaklık değerleri Max 60'ı gördü ve de sürekli drop giriyor 1 FPS olduktan sonra. Vulkan ile çalıştırdım oyunu Uplay'dan bulut ve yer paylaşımını kapattım ama hala aynı.

İnternet bağlantınıda sıkıntı yoksa, belirlediğiniz 2GB VRAM'in üstüne çıkarsa da kasma yapabilir. Oyunu kapat aç yaptığınızda düzeliyorsa VRAM doluluğundan drop giriyor demektir.

İnternet bağlantınıda sıkıntı yoksa, belirlediğiniz 2 GB VRAM'in üstüne çıkarsa da kasma yapabilir. Oyunu kapat aç yaptığınızda düzeliyorsa VRAM doluluğundan drop giriyor demektir.

Dün oynadigim kadari ile böyle galiba. Sağ altta gecikme ve sapma diyor drop girince. Oyunu aç kapa yapmam drobun önüne geçer mi 2 oyunda bir kapatsam? @Timsah Faruk

Dün oynadigim kadari ile böyle galiba. Sağ altta gecikme ve sapma diyor drop girince. Oyunu aç kapa yapmam drobun önüne geçer mi 2 oyunda bir kapatsam? @Timsah Faruk
Oyunu kapat aç yöntemi VRAM dolunca geçerli. Sizin sıkıntınız büyüki ihtimalle internet bağlantısından kaynaklı.

Oyunu kapat aç yöntemi VRAM dolunca geçerli. Sizin sıkıntınız büyüki ihtimalle internet bağlantısından kaynaklı.

İnternet bağlantısı ile 1 FPS'ye düşüp sürekli drop yemesi bağlantılı mi o zaman ben her drop yediğimde aç kapa yapmam fayda edecekse yaparim yoksa çekilmiyor.

İnternet bağlantısı ile 1 FPS'ye düşüp sürekli drop yemesi bağlantılı mi o zaman ben her drop yediğimde aç kapa yapmam fayda edecekse yaparim yoksa çekilmiyor.
Hocam anlamıyorsunuz galiba. İnternet bağlantınız kötü ise kapat aç işe yaramaz. Ekran kartı belleğiniz dolduğu zaman kapat aç yöntemi işe yarar. Denemeniz lazım.

Hocam anlamıyorsunuz galiba. İnternet bağlantınız kötü ise kapat aç işe yaramaz. Ekran kartı belleğiniz dolduğu zaman kapat aç yöntemi işe yarar. Denemeniz lazım.

Hocam size sordugum tek şey internet bağlantısıyla 1 FPS'ye ve de 4 saniyelik ses takılması olup oyunun gidip gelmesini yapar mi yapmaz mi yoksa tabii ki de VRAM olayından aç kapa yapacağım.

Hocam size sordugum tek şey internet bağlantısıyla 1 FPS'ye ve de 4 saniyelik ses takılması olup oyunun gidip gelmesini yapar mi yapmaz mi yoksa tabii ki de VRAM olayından aç kapa yapacağım.
Drop girer FPS düşer ama ses takılmasına hiç denk gelmedim bugüne kadar. RAM 16GB yapmaması lazım aslında. Çift kanal mı RAM?

Drop girer FPS düşer ama ses takılmasına hiç denk gelmedim bugüne kadar. RAM 16 GB yapmaması lazım aslında. Çift kanal mı RAM?

Evet çift kanal oyun donuyor ses ve görüntü sonrasında geliyor ama 1 FPS'ye düştüğünü görüyorum sonrasında da drop devam ediyor o maç boyunca. Normalde 50 FPS altına düşmüyor.

Evet çift kanal oyun donuyor ses ve görüntü sonrasında geliyor ama 1 FPS'ye düştüğünü görüyorum sonrasında da drop devam ediyor o maç boyunca. Normalde 50 FPS altına düşmüyor.
Oyun esnasında MSI Afterburner ile RAM ve VRAM kullanımını takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…