Ryzen 3 2200G sisteme yapacağım yükseltme nasıl?

Uyumluluk konusunda bir sıkıntı olmuyor. Fakat şu sıcak vakitte stok soğutucuda biraz sıcaklık sorunu yaşabilirsiniz bazen ama sonradan rahatlarsınız. Stok soğutucu yeterli olacaktır.

Uyumluluk konusunda bir sıkıntı olmuyor. Fakat şu sıcak vakitte stok soğutucuda biraz sıcaklık sorunu yaşabilirsiniz bazen ama sonradan rahatlarsınız. Stok soğutucu yeterli olacaktır.

Hocam bir şey soracaktım forumda 3K cıvarı RTX 2060 OC versiyonu satan bir arkadaş vardı ben RAM falanda alacağımdan bütçeyi biraz aşıyorum acaba RTX 2060 alsam nasıl olur? RX 6600 daha iyi biliyorum da arada neredeyse 800-900 fark vereceğim. Napsam bilemedim. RTX 2060 6600 gibi 1080p Ultra oynatır mı her oyunu?

Yani RTX 2060 da güzel bir kart ortalama %15-20 arası bir performans farkı olacaktır. Ama RTX 2060 da sizi tatmin edebilir VRAM 8 GB olsaydı çok daha iyi olurdu fakat bütçeniz RTX 2060'a el veriyorsa onu alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…