Ryzen 3 2200G ve 4 GB RAM ile GTA V oynayabilir miyim?

leftyruggiero

Centipat
İyi forumlar, hepinize günaydın. Ryzen R3 2200G ve 4 GB RAM'e sahibim. GTA 5 satın almayı düşünüyorum, satın alırsam oyunu oynayabilir miyim? Online oynamak amacım değil hikayeyi oynamak istiyorum. Oynayabilsem bile laptopum zarar görür mü, işlemcim yanar diye de korkuyorum. Açabilsem bile akıcı oynayabilir miyim? 30 FPS ve üstü yetecektir sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB bellek çok düşük. 8 yapabilme şansınız varsa yapın. Ryzen 3 2200G düşük - orta ayarda bir yere kadar oynatabilir. Bir de, 4 GB belleğin 2 GB'lik kısmını APU'nun ekran kartına verseniz, sisteme kaldı 2 GB. Hayatta yetmez.

Aynısından 1 tane daha 4gb ram takarsan dusuk ayarlarda duzgun oynarsın.

Eğer bilgisayarın tahmin ettiğim bilgisayar ise frekanstv o bilgisayarı incelemişti ve GTA 5 oynuyordu ama elbette donmalar arada oluyordu, ortalama 27 FPS alıyor diye tahmin ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Evet, attığınız videodaki benim laptopum. Düşük ayarlarda oynarsam FPS durumum ne olur? Ve eğer bir tane daha 4 GB Ram takarsam FPS durumum ne olur? Şu sıralar ram almayı düşünüyorum fakat gelebileceğinden bile şüpheliyim açıkçası, biraz da korkuyorum. Apu'ya 1GB versem, sisteme 3GB kalsa öyle daha rahat oynayabilir miyim peki? Ona göre satın alacağım oyunu uzun zamandır da oynamak istiyorum. 27-30 arası bir FPS değerinden pek şikayetçi olmam ama laptop ısınmaya başladığı zaman elimi koyduğum yerlerin ısınması yerine sadece batarya yeri ısınıyor ve elimi koyduğumda örneğin, 5-6 saat gibi çok uzun bir süre oyun oynadığımda elimi neredeyse o batarya yerine koyamıyorum. Sanki 90-100 derece gibi oluyor. Sorularımı sordum, ne yapmalıyım genel olarak?

Para biriktir 4 GB RAM tak. Sıkıntı yaşamazsın. Bir de Windows'tan bak kullanılabilir bellek miktarın kaç GB? Resmini atarsan sevinirim. APU'ya 1 GB bellek yetersiz kalır. Her türlü oynayamazsın.

Peki şu an bu 4 GB Ram ile oyunu oynayabilir miyim? Düşük ayarlar 720p veya 768p. DX 10 kullanırım büyük ihtimalle, ne olur sizce?

Eki Görüntüle 559469
Peki şu an bu 4 GB Ram ile oyunu oynayabilir miyim? Düşük ayarlar 720p veya 768p. DX 10 kullanırım büyük ihtimalle, ne olur sizce?

Yok oynayamazsın.
Eki Görüntüle 559469

Yani şu anlamda oynayamazsın: 400 MB APU belleği yetmez zaten. 1 GB versen 3 GB RAM ile hiç oynayamazsın. 4 GB RAM daha tak rahat rahat oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…