Ryzen 3 2200G ve GTX 1050 sistem için PSU

haymania

Kilopat
Merhabalar. Ryzen 3 2200G işlemcim var. Anakartım MSI A320M Pro. Ekran kartım ise GTX 1050. Kendi PSU'm var 275W, MSI'ın sayfasında PSU hesaplamada elimde olan parçaların yiyeceği maksimum gücü 260W olarak gösteriyor. Bu durum bir sıkıntı yaratır mı?
Eğer PSU sıkıntı yaratır diyorsanız 200-300 arası bir PSU önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bir de RAM alacağım fakat anakarta uyumlu olup olmadığını anlayamadığım bir RAM buldum. Bu konuda daha bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Anakartım: A320M PRO-VD | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
Almak istediğim RAM:Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL16 RAM CMK8GX4M1A2400C16 - Nanokatalog

RAM fiyatı çok ucuz geldi, kafam karıştı biraz o konuda.

G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog bu RAM'i alabilirsiniz 600 MHz iyi bir değer. PSU'nuz eski olduğu için zarar verebilir bence değiştirmekte fayda var. PSU için bütçeniz nedir? Düşük ise KCAS serisine bakabilirsiniz.

Şuan RAM için 500TL bütçem var yakın zamanda PSU için 300tl bütçem olacak.Anakartım doğrudan 3000MHzyi desteklemiyor,2400 de bana yeterli olur diye düşünüyorum.Fakat Bios ayarlarından RAM ayarlarını yapmayı öğrenirsem söylediğiniz çok daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı