Ryzen 3 2200G ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

trkn

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
  • GIGABYTE GA-AB350M-DS2 AMD B350 Socket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.)MHz Anakart
  • GSKILL 4GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Single Ram (2X)
  • Toshiba 3.5" 1TB P300 SATA 3.0 64MB Önbellek 7200 Rpm Harddisk
  • AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci
  • THERMALTAKE VERSA H23 500W USB3.0 PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA
  • Gigabyte GTX1050 TI 4GB OC GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

Kuzenime bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyoruz bugün. Bütçemiz kısıtlı olduğundan dolayı, parçalarda fazla oynama şansım yok. Bu sistemde sıkıntı çıkaracak bir parça var mı? Fikirleriniz nedir? Kasaya dahil olan güç kaynağı, sisteme yeterli gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta 2 slot var 2 slot ram alarak upgarde kapatmışsın.

X2 yazıyor.
Sistem zaten düşük bütçeli, ileride RAM upgrade yapması pek bir şey değiştirmez kullan at mantığı biraz. Ama İntel işlemci takmayı düşünüyorum, bu yüzden tek modül 8GB yapacağım RAM'leri.
Bütçe nedir? İ3 8100 bir sistem daha iyi olabilir.
Sistemi başkasına topladığım için, bütçede esneme yapamam ancak işlemciyi i3 ile değiştirme kararı verdim.

Sistem zaten düşük bütçeli, ileride RAM upgrade yapması pek bir şey değiştirmez kullan at mantığı biraz. Ama İntel işlemci takmayı düşünüyorum, bu yüzden tek modül 8GB yapacağım RAM'leri.

Sistemi başkasına topladığım için, bütçede esneme yapamam ancak işlemciyi i3 ile değiştirme kararı verdim.
Esneme yapın demiyorum zaten. Bütçenizi soruyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı