Windows 10 64 bit isletim sistemi kurulu.
Ancak ben onu kaldirip yerine sadece macOS High Sierra kurmak istiyorum.
Islemci - AMD Ryzen 3 2200G
Anakart - Gigabyte AB350M-Gaming3
Ekran Karti - Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB
RAM- 8 GB 2133 DDR4
HDD - 1TB
Sizce boyle bir sisteme Windows'u kaldirip sadece High Sierra kursam herhangi bir sorunla karsilasir miyim? Ya da ekran karti, islemci falan sorunsuz calisir mi?
Simdiden cevaplar icin cok tesekkur ederim.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
efendim yukarida belirtdiginiz herseyi yaptim dun amma olmadi. randomseed hatasi verdi. dosyayai degistirdim sonra baska hatalar verdi. sonunda sildim hepsini. bu gun yeniden demek istiyorum.
bu verdiginiz link calismiyor malesef. en azindan ben indirmek icin giriyorum bos sayfa gosteriyor. lutfen yardimci olur musunuz? daha guncel imaji icin yada baska bir link yukler misiniz?"
Google hesabınıza giriş yapıp dosyayı drive+ ekle butonuna tıklayarak kendi hesabınıza ekleyerek indirebilirsiniz. Yoğun ilgi ve Google trafik limitinden kaynaklıdır.
Google hesabınıza giriş yapıp dosyayı drive+ ekle butonuna tıklayarak kendi hesabınıza ekleyerek indirebilirsiniz. Yoğun ilgi ve Google trafik limitinden kaynaklıdır.
mega ile indirdim su anda. bir farki var mi? yoksa google ile olani indirmek mi daha dogru olur?
Boyle bir hata veriyor. Usb bellegi usb 2.0 portuna takinca veriyor bu hatayi. Ama usb 3.0 portuna takinca end random seed hatasini aliyorum