Ryzen 3 2200G ve GTX 1060 sistemde ekran kartı kullanımı %15

Ceopole

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. İşlemcim Ryzen 3 2200G ekran kartım GTX 1060 6 GB 16 GB 3000MHz RAM var. Oyunlarda sürekli drop FPS düşüşü var işlemci %90 kullanımda ama ekran kartı %15 20 anca kullanıyor denedi. Nerdir acaba herkes darboğaz yapmaz dedi. Ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

anladım kime sorduysam işlemcin besler o kartı dediler hangi işlemciyi önerirsiniz

bunu satıp almayı düşünüyorum ryzen 5 2600x falan alabirim yetermi

%90 işlemci de işlemci canını veriyor resmen.
%15 ile ekran kartı şezlongda yatıyor.

Yani bu tıkanmaya işaret.

İmkan varsa 3300X 3100 falan bakın derim.

anladım kime sorduysam işlemcin besler o kartı dediler hangi işlemciyi önerirsiniz
Hangi oyunda, hangi grafik ayarlarında sorun yaşadın? 2200G stok 1060 3GB'ı bile beslemekte zorlanır, tekli çekirdek performansı bu seviyedeki kartları tam anlamıyla besleyebilmek için düşük bir model. En kötü işlemciyi yükseltmek kalıcı bir çözüm sunabilir.

ramlar çift kanal evet ya benim aklıma ilk darboğaz geldi çünkü pubg de 1050 ti ile bu kadar drop yemiyordum ki o zmn 8 ram var dı şimdi 16 gb ram 1060 la nasıl drop yerim ama işte çevremizde bu işten anladıgını düşünbdüğümüz insanlara danışında böyle yanlış bilgilere sahip oluyoruz teşekür ederim hepinize en yakın zamanda işlemci değiştiricem işlemcide tam besleyecek olan hangisidir sizce

2600 de olur ben 3300X aldım çok memnunum 2600 6 çekirdek 3300X 4 ancak tek çekirdek performansı müthiş 3300X in.
Ryzen 1600'den geçtim oyunlarda fark anormal hissediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…