Ryzen 3 2200G ve GTX 1650 darboğaz yapar mı?

Hocam, ben kullanıyorum bu ikiliyi. Ayarlar yüksekteyken işlemci %100'e vurmuyor. Çift kanal bellek kullanıyorum tabii.
bendede aynı benim işlemcim tek kanal 8 gb işlemciyi hiç 100 de 100 kullanırken görmedim
Hocam, ben kullanıyorum bu ikiliyi. Ayarlar yüksekteyken işlemci %100'e vurmuyor. Çift kanal bellek kullanıyorum tabii.
oynadığınız oyunlarda kaç fps alıyorsunuz yazabilir misiniz?

Bende de aynı. Benim RAM'lerim tek kanal 8 GB işlemcinin hiç %100'de kullanılırken görmedim.
Ne mutlu hocam. Sorun yaşamamanız güzel.
Oynadığınız oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz yazabilir misiniz?
Oynadığım oyunlar, ayarlar ve çözünürlükler farklı olacağı için bir şey yazmam doğru olmaz. İşlemcini ve GPU'nu benchmark testlerinde izleyip fikir sahibi olabilirsin.

Ne mutlu hocam. Sorun yaşamamanız güzel.

Oynadığım oyunlar ayarlar ve çözünürlükler farklı olacağı için bir şey yazmam doğru olmaz. İşlemcini ve GPU'nu benchmark testlerinde izleyip fikir sahibi olabilirsin.
birde birşey sorucam işlemci %100 de kullanırken mi darboğaz yapar %60 %50 lilerde olunca mı darboğaz yapar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı