1650 GDDR6 ve RX570 demek daha doğru olur.2200G'nin sınırı 1050 Ti'dır.
1650 GDDR6 ve RX570 demek daha doğru olur.2200G'nin sınırı 1050 Ti'dır.
bendede aynı benim işlemcim tek kanal 8 gb işlemciyi hiç 100 de 100 kullanırken görmedimHocam, ben kullanıyorum bu ikiliyi. Ayarlar yüksekteyken işlemci %100'e vurmuyor. Çift kanal bellek kullanıyorum tabii.
oynadığınız oyunlarda kaç fps alıyorsunuz yazabilir misiniz?Hocam, ben kullanıyorum bu ikiliyi. Ayarlar yüksekteyken işlemci %100'e vurmuyor. Çift kanal bellek kullanıyorum tabii.
Ne mutlu hocam. Sorun yaşamamanız güzel.Bende de aynı. Benim RAM'lerim tek kanal 8 GB işlemcinin hiç %100'de kullanılırken görmedim.
Oynadığım oyunlar, ayarlar ve çözünürlükler farklı olacağı için bir şey yazmam doğru olmaz. İşlemcini ve GPU'nu benchmark testlerinde izleyip fikir sahibi olabilirsin.Oynadığınız oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz yazabilir misiniz?
birde birşey sorucam işlemci %100 de kullanırken mi darboğaz yapar %60 %50 lilerde olunca mı darboğaz yaparNe mutlu hocam. Sorun yaşamamanız güzel.
Oynadığım oyunlar ayarlar ve çözünürlükler farklı olacağı için bir şey yazmam doğru olmaz. İşlemcini ve GPU'nu benchmark testlerinde izleyip fikir sahibi olabilirsin.
1650 GDDR6 ve RX570 demek daha doğru olur.
1050Ti da maalesef günümüzde çok yeterli değil. Küçük darboğaz göze alınabilir.Single Channel ile bazı oyunlar da RX570 ve GTX1650YE darboğaz yapabiliyor ama GTX1050 Ti ile darboğaz olmadan her oyunu oynayabilirsin.
1050 Ti da maalesef günümüzde çok yeterli değil. Küçük darboğaz göze alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.