Ryzen 3 2200G ve RX 570 hazır sistem alınmalı mı?

Ragnarsson

Kilopat
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Şu an elimde bulunan bilgisayardan memnun değilim, en basit CS GO'yu bile 15-20 FPS ile oynamaktan bir hayli sıkıldım. FIFA, PUBG, COD vs oyunları +50-60 FPS'lerde rahatça oynayabileceğim bir sistem araştırdım. Sizinle de paylaşıp yorumlarınızı almak istedim, sistemi inceleyip işime yarayıp yaramayacağını söylerseniz sevinirim. Bu arada sistemde değiştirme yapmamı istediğiniz bölümler varsa söylerseniz memnun olurum. Sistem şu an 2746 TL. Maks çıkabileceğim miktar 3000.

KASA.jpg

Her ne kadar bütçe sebebi ile onunuz kapalı olsada APU yani ekran kartı barındıran işlemci ile birlikte ekran kartı almak ya da tam tersi ekran kartı aliyorken APU işlemci almak üzerine düşünülmesi gereken bir konu. Bu durumda fiyat araştırması iyi yapılıp doğru hamle yapmak gerekir.

Beyler yorumlarınız için teşekkür ederim. Sistemler hakkında yeteri kadar bilgi sahibi değilim. Bu sistem için yorumlarınızı almak istemiştim, yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun. Bana 2500-3000₺ arası önerebileceğiniz sistem var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı