Ryzen 3 2200G Vega 8 Sistem LOL Performansı

Önceden 100 FPS sabit alıyordum. Artık 85 90 almaktayım, bot lanede bu 75'e kadar düşüyor. (Ayarlar high) Neden FPS düşmeye başladı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden 100 FPS sabit alıyordum. Artık 85 90 almaktayım, bot lanede bu 75'e kadar düşüyor. (Ayarlar high) Neden FPS düşmeye başladı?
LOL kadar dengesiz bir oyun yok inan bana. Bilet atmayı dene ama ısı testi yaptıracaklar, ekran kartın olmadığı için tabi düşük FPS alırsın diyecekler, ayarları düşür diyecekler ama asıl suç genelde kendilerinde oluyor.
Şu an tek çare ayarları düşürmen.

Aynı problemi zaman zaman bende yaşıyorum fakat ben her yaşadığımda ekran kartı driver güncellemesi gelmiş oluyor güncelleme yapınca problem düzeliyor bir kontrol edin isterseniz.

Ayarları düşürünce FPS düşüyor. Şurada 1 hafta önceye kadar 100 fps aliyordum. Inandiramam onlara.

60'tan aşağı düşmediği sürece bir sorun teşkil etmiyor. Sadece LOL de sorun yaşıyorsanız düşünmenize bile gerek yok. CTRL + F yaparak pingi kapatıp oyununuza bakmanızı tavsiye ederim. Rakamlara takılmayın.

Ayarları düşürünce FPS düşüyor.
Monitörünüz kaç Hz?
60
sadece lol ve bazen cs ama deathmatchte dusuyor. Rekabetçide 130 aliyorum. O yuzden cs yi onemsemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…