merterden19
Megapat
Daha fazla
Anakartın BIOS güncellemesi ile Ryzen 5000 serisini de destekliyor. 3600X'i ne kadara alacaksın?MSI A320M Pro-E bu anakartı kullanıyorum.
Anakartın BIOS güncellemesi ile Ryzen 5000 serisini de destekliyor. 3600X'i ne kadara alacaksın?
1500 TL'ye gayet güzel, o fiyata zar zor 3600 bulunuyor genelde. Alıp sorunsuz kullanabilirsiniz ancak stok fan varsa değiştirmenizi öneririm biraz fazla ısınan bir işlemci.1500 TL'ye buldum tanıdık birinde ama mantıklı mı sizlere sormak istedim.
1500 TL'ye gayet güzel, o fiyata zar zor 3600 bulunuyor genelde. Alıp sorunsuz kullanabilirsiniz ancak stok fan varsa değiştirmenizi öneririm biraz fazla ısınan bir işlemci.
Aynen öyle, hazır işlemci değiştirmek için kasayı açmışken soğutucuyu da takarsınızBende bir tane kule tipi var hiç kullanmadım takmaya üşendiğimden. Aldım kenarda kutusuyla duruyordu onu takmayı düşünüyorum bunun bahanesiyle kasayı temizlemiş olurum.
Aynen öyle, hazır işlemci değiştirmek için kasayı açmışken soğutucuyu da takarsınız
1500 TL'ye buldum tanıdık birinde ama mantıklı mı sizlere sormak istedim.
Bende bir tane kule tipi var hiç kullanmadım takmaya üşendiğimden. Aldım kenarda kutusuyla duruyordu onu takmayı düşünüyorum bunun bahanesiyle kasayı temizlemiş olurum.
Al gerçekten ucuz. Zamanında 2200G kullanan ve şu an 3600 kullanan biri olarak kesinlikle çağ atlarsın. İşlemcimi 1.35v 4.45GHz kullanıyorum 3600X ile neredeyse aynı değerleri alıyorum diyebilirim, çok memnun kalırsın.
Al gerçekten ucuz. Zamanında 2200G kullanan ve şu an 3600 kullanan biri olarak kesinlikle çağ atlarsın. İşlemcimi 1.35v 4.45GHz kullanıyorum 3600X ile neredeyse aynı değerleri alıyorum diyebilirim, çok memnun kalırsın.
Kesinlikle takın, stok fanla yerinde duracak bir işlemci değil çünkü.
O.C hiç yapmadım hep çekindim evde yokken sıkıntı çıkarır mı diye. Hep bir korku olmuştur bende.