MeteCAN Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2019 #11 TheJOK3R dedi: Anakart almana gerek yok. Onun yerine AMD Ryzen 5 3600 al. Anakartın performansa hiç bir etkisi yoktur. Anakartın değiştirilmesi için bir sebebi yoksa tamamen gereksiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Ryzen 5 3600'u düşünmem lazım o fiyata çıkamaya bilirim. Büyük ihtimal Ryzen 5 2600 alıp bir tane daha ram eklemeyi düşünüyorum. 55superx dedi: İşlemci ve RAM zayıf kalmış. Anakart destekliyorsa sadece R5 3600 alın. Anakarta gerek yok. Ayrıca RAM hız aşırtmayı biliyorsan onu da 3000MHz yap. Genişletmek için tıkla... İyi günler Gigabyte AMD A320 AM4 DDR4 3200MHz anakartında oc yapılmadığını biliyordum eğer rami yapabiliyorsam youtube da vidoaları var mıdır ?
TheJOK3R dedi: Anakart almana gerek yok. Onun yerine AMD Ryzen 5 3600 al. Anakartın performansa hiç bir etkisi yoktur. Anakartın değiştirilmesi için bir sebebi yoksa tamamen gereksiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Ryzen 5 3600'u düşünmem lazım o fiyata çıkamaya bilirim. Büyük ihtimal Ryzen 5 2600 alıp bir tane daha ram eklemeyi düşünüyorum. 55superx dedi: İşlemci ve RAM zayıf kalmış. Anakart destekliyorsa sadece R5 3600 alın. Anakarta gerek yok. Ayrıca RAM hız aşırtmayı biliyorsan onu da 3000MHz yap. Genişletmek için tıkla... İyi günler Gigabyte AMD A320 AM4 DDR4 3200MHz anakartında oc yapılmadığını biliyordum eğer rami yapabiliyorsam youtube da vidoaları var mıdır ?