Öncelikle bilgisayar kurulumunu bitti varsayalım bir oyuna girdim ve PC R3 2200G'nin grafik kartını okuyor ekran kartım devreye girmiyor ne yapacağım bu sürekli karşıma sorun olarak çıkar mı 690 TL'ye yeni bir işlemci alayim mi?
İşlemci de Vega grafik kartı olduğu için bazı oyunlarda ekran kartı değil de işlemcinin grafik kartı devreye giriyormuş buradaki bazı kişiler yaşamış ben yaşa mıyım diye sordum.
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...
2250 TL'ye PC topluyorum siz yardımcı olur musunuz?
Rust, GTA 5, çıkınca Valorant falan oynayacağım normal ayarlarda bile kasmayacak bir PC toplayabilir miyiz.