Boşta işlemci 60-65 derece Valorant'a girince 75-80 sorunu sıvı soğutucu alsam sorun çözülür mü? Eğer çözülürse önerebileceğiniz sıvı soğutucularınızı beklerim.
Bütçen ne kadar kasa hava alan kasa ise hava soğutucu da işini görür.Boşta işlemci 60-65 derece Valorant'a girince 75-80 sorunu sıvı soğutucu alsam sorun çözülür mü? Eğer çözülürse önerebileceğiniz sıvı soğutucularınızı beklerim.
en son 1 ay önce yenilendi yenilenince bile 60 derece sabitMacun vakti gelmiş gibime geliyor bu işlemci için bu dereceler anormal.
En son ne zaman yenilendi?
sıvı soğutucu alsam sorun çözüleceğini düşünüyorum bütcem 2.5k veya 3kBütçen ne kadar kasa hava alan kasa ise hava soğutucu da işini görür.
hepsini 1 ay önce yaptım fanıda temizledim macunudaBoşta çok fazla ısınıyormuş. Valorant'ın çok fazla CPU kullandıgını göz önüne alırsak gerçekten boşta iken fazla ısınma alıyor. Macunu en son ne zaman değiştirdiniz ve fan temizliği yapıyor musunuz?
Bu bütçeye istediğin soğutucuyu alırız. Kasan kaçlık alır sıvı soğutucu?en son 1 ay önce yenilendi yenilenince bile 60 derece sabit
sıvı soğutucu alsam sorun çözüleceğini düşünüyorum bütcem 2.5k veya 3k
hepsini 1 ay önce yaptım fanıda temizledim macunuda
Stok fan hiçbir işlev yapmıyor o yüzden değiştirmek istiyoırum ne kadar macun sürsem temizlesem nafile ya ben fanı doğru düzgün takamıyorum ya da stok fanda sorun var
Eki Görüntüle 1760706
Performax Trinity Siyah Pencereli RGB ATX 650W 80+Bronz Kasa25W için 82 derece çok yüksek sıcaklık. Kasa cam fanus değilse, stok fan olsa bile bu kadar olmaması lazım. Bu işlemci için sıvı soğutucu almaya değmez. Kasa modeli nedir?
165mm diye biliyorumBu bütçeye istediğin soğutucuyu alırız. Kasan kaçlık alır sıvı soğutucu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.