Ryzen 3 3100 alınır mı?

Ben 4.1'e aşırttığımda 80 dereceleri görüyordum. Kasamın kötü olması da var tabii işin içinde. 40 derece İzmir havasını da hesaba katmak lazım.

Tatilden döndüğümde, 1 Eylül tarihinde ilk işim o olacak. Paylaşacağım, AIDA 64 sadece Stress FPU'dan geçirdim, 90 civarıydı sıcaklık ama bu en kötü silikon ile 4.5GHz gördüğü gerçeğini değiştirmez.
Tabii sizin mesajınız benimkinin 8 katından fazla olduğu için siz daha iyi bilirsiniz.

Yazık gerçekten! Tatildeymişsiniz. (Ben yedim.) Siz bilirsiniz. Keşke herkes bir taraflarından bir şeyler atıp, sonra tatildeyim demese. Neyse iyi sosyaller o halde size, ay pardon iyi tatiller!

Bu da stok soğutucu zamanından kalma bir fotoğraf, 4.45GHz, farklı bir forumda paylaştığım mesajdan buldum.

@405668 Sen gerçekten benimle dalga geçiyor olmalısın. Herhangi bir voltaj ve frekans değeri girip masaüstünü görmek başarılı O.C sayılmaz. Bir O.C'un stabil olduğunu ispatlaman gerek. Bunun en basit yolu güzel bir stres testine sokmak. (Bizim durumumuzda bu Prime95 oluyor.) Bana neden voltaj ve frekans ayarladığın ve CPU-Z'den ekran görüntüsü aldığın bir görsel gönderiyorsun? Konuştukça gözümde düşüyorsun gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…