Ryzen 3 3100 değerleri

• Konuyu başlatan dewn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 441

dewn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşım Valorant oynarken drop yemeye başladı. CPU değerlerini GPU değerlerini kontrol ettikten sonra CPU sıcaklığına baktığımızda böyle bir şey gördük. Ben Ryzen 3 3100 kullanıyorum o Ryzen 5 1600, benim sıcaklıklarımın hepsi aynıyken onun sıcaklıklarında farklılık var acaba bunun nedeni nedir ve FPS düşmesi yemesine etki eden olay bu mudur?

Dosya Ekleri

• 1616329102136.png
    1616329102136.png
    27,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 1616329126696.png
    1616329126696.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 75
Sıcaklık değerlerinizi böyle kontrol edemezsiniz. MSI Afterburner indirip oynayarak görün. Çünkü siz oyunu arkaya alınca işlemci ve ekran kartından yük azalıyor. Bu sayede sıcaklıklar düşüyor. MSI Afterburner indirin ve oyunun içinden gözleyin sıcaklık değerlerini. Ve bize oyun içinden ekran görüntüsü atın.

Sıcaklık değerlerinizi böyle kontrol edemezsiniz. MSI Afterburner indirip oynayarak görün. Çünkü siz oyunu arkaya alınca işlemci ve ekran kartından yük azalıyor. Bu sayede sıcaklıklar düşüyor. MSI Afterburner indirin ve oyunun içinden gözleyin sıcaklık değerlerini. Ve bize oyun içinden ekran görüntüsü atın.
Oyun ortasında ki değerlere bakmadık zaten, boşta olan değerleri kontrol ettik. Boşta bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı