Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #11 rahmiii dedi: 1000 tl Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için mi?
R rahmiii Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #12 Am Taylor Swift Fan Cl dedi: Darboğaz yememeniz lazım aslında. Genişletmek için tıkla... ama pubg mobile de hd ve akıcı ayarlarda 60 fps verir ama takılma yaşıyorum. Fortnite da yuksek fps de bile ekran kartı %40 kullanılıyor ama işlemci hem yuksek hem duşuk ayarlarda %100 kullanılıyor ve oyun kasıyor Fernando Muslera dedi: İşlemci ile anakart uyumlu olmaz. 1650 düz alınmaz. Bütçenizi söyleyin Genişletmek için tıkla... Fernando Muslera dedi: İşlemci ile anakart uyumlu olmaz. 1650 düz alınmaz. Bütçenizi söyleyin? Genişletmek için tıkla... nasıl yani . anakart .ekran kartım için yetersiz mı diyorsanız ? Fernando Muslera dedi: Ekran kartı için mi? Genişletmek için tıkla... Yok işlemci için çunku sorun işlemciden sanırım Grendla dedi: Islemci ve ana kart uyumsuz. Ana kartı msı b450m pro ile degistirebilirsin . Yazdigin ana kart intel islemciler icin Genişletmek için tıkla... i3 9100f ile uyumsuz mı yoksa ryzen 3 3100 ? Son düzenleme: 8 Kasım 2020
Am Taylor Swift Fan Cl dedi: Darboğaz yememeniz lazım aslında. Genişletmek için tıkla... ama pubg mobile de hd ve akıcı ayarlarda 60 fps verir ama takılma yaşıyorum. Fortnite da yuksek fps de bile ekran kartı %40 kullanılıyor ama işlemci hem yuksek hem duşuk ayarlarda %100 kullanılıyor ve oyun kasıyor Fernando Muslera dedi: İşlemci ile anakart uyumlu olmaz. 1650 düz alınmaz. Bütçenizi söyleyin Genişletmek için tıkla... Fernando Muslera dedi: İşlemci ile anakart uyumlu olmaz. 1650 düz alınmaz. Bütçenizi söyleyin? Genişletmek için tıkla... nasıl yani . anakart .ekran kartım için yetersiz mı diyorsanız ? Fernando Muslera dedi: Ekran kartı için mi? Genişletmek için tıkla... Yok işlemci için çunku sorun işlemciden sanırım Grendla dedi: Islemci ve ana kart uyumsuz. Ana kartı msı b450m pro ile degistirebilirsin . Yazdigin ana kart intel islemciler icin Genişletmek için tıkla... i3 9100f ile uyumsuz mı yoksa ryzen 3 3100 ?