D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 23 Ocak 2022 #41 Sir Benjamin dedi: Açıkçası dereceleri umursamıyorum pek artık, stabiliteye bakıyorum şu an. Prime95 zaten abartı yük bindiriyor. 85 falan oldu mu kapatırsın. Genişletmek için tıkla... Zaten çok ısınırsa sistem kendini kapatır herhalde ben açayım 15dk bekleyim sistem kapanmazsa devam.
Sir Benjamin dedi: Açıkçası dereceleri umursamıyorum pek artık, stabiliteye bakıyorum şu an. Prime95 zaten abartı yük bindiriyor. 85 falan oldu mu kapatırsın. Genişletmek için tıkla... Zaten çok ısınırsa sistem kendini kapatır herhalde ben açayım 15dk bekleyim sistem kapanmazsa devam.
Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #42 dutyd dedi: Zaten çok ısınırsa sistem kendini kapatır herhalde ben açayım 15dk bekleyim sistem kapanmazsa devam. Genişletmek için tıkla... Mesajların hepsini okudumda şu an durumlar nasıl bende de aynı anakart ve işlemci var darboğaz yapıyor o yüzden yapmak istiyorum.
dutyd dedi: Zaten çok ısınırsa sistem kendini kapatır herhalde ben açayım 15dk bekleyim sistem kapanmazsa devam. Genişletmek için tıkla... Mesajların hepsini okudumda şu an durumlar nasıl bende de aynı anakart ve işlemci var darboğaz yapıyor o yüzden yapmak istiyorum.
D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 29 Haziran 2022 #43 Phaulker dedi: Mesajların hepsini okudumda şu an durumlar nasıl bende de aynı anakart ve işlemci var darboğaz yapıyor o yüzden yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok
Phaulker dedi: Mesajların hepsini okudumda şu an durumlar nasıl bende de aynı anakart ve işlemci var darboğaz yapıyor o yüzden yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok
T ThieF236 Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #44 Aynı işlemci bende de var. Bende o.c yapacağım. şimdi kullandığın değerler 4.2ghz ye 1.275v mi? Ayarlarında bir değişiklik oldu mu? Performansa ne kadarlık bir etki etti?
Aynı işlemci bende de var. Bende o.c yapacağım. şimdi kullandığın değerler 4.2ghz ye 1.275v mi? Ayarlarında bir değişiklik oldu mu? Performansa ne kadarlık bir etki etti?