RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #11 YusufBerkeG dedi: Çok bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ne kadarlık bir düşüş olur? Yaz başında monitör, RAM, hard disk, PSU değişeceğim belki anakartı da değişebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YusufBerkeG dedi: Çok bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ne kadarlık bir düşüş olur? Yaz başında monitör, RAM, hard disk, PSU değişeceğim belki anakartı da değişebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #12 YusufBerkeG dedi: PSU için konuşmuşsunuz, haklısınız ama şöyle bir şey var sistem 400 watt tükettiği için çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O konuda değil bu markalar kısa devre, elektrik kesintisi, yüksek akıma karşı bir koruma sağlamıyor.
YusufBerkeG dedi: PSU için konuşmuşsunuz, haklısınız ama şöyle bir şey var sistem 400 watt tükettiği için çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O konuda değil bu markalar kısa devre, elektrik kesintisi, yüksek akıma karşı bir koruma sağlamıyor.