Ryzen 3 3100 sistem alınır mı?

Bazıları alınmaz yazıyor bazıları alınır arkadaşlar işlemci hesap makinesi işlemcisi değil herhalde iyi bir işlemci olduğunu herkes biliyor sadece RX570'in yanına 3300X mi daha iyi gider 3100 mü sizden bunu istiyorum.

Alabilirseniz 3300X alın derim ben. Bütçenizi artıramaz iseniz 3100 alın.

3300X'in ne gibi ayrıcalıkları var render gibi FPS gibi? Çünkü 1200 lira gayet fazla bir miktar ekran kartını indirimde almıştım 800 liraya .

Şu an sistemim R3 3100 RX570 ikilisini 1750 liraya aldım. O trolleri boş ver hangisini uygun bulursan al. Bu forumdaki trolleri dinlesem aldığım gün RX 570 ömrü doldu deyip çöpe attıracaklar.

O işlemci bildiğim kadaryıla oyuncular için üretilmiş deniyordu yani oyun işlerinde iyi olabilir ama 4 çekirdek yani önermem 8 çekirdek işlemciler varken değmez.

Şu an sistemim R3 3100 RX570 ikilisini 1750 liraya aldım. O trolleri boş ver hangisini uygun bulursan al. Bu forumdaki trolleri dinlesem aldığım gün RX 570 ömrü doldu deyip çöpe attıracaklar.

Haklısın dostum adam sanki manavdan seçer gibi alınmaz. Yazmış anlamıyorum böylelerini bir sistemi 1 kelimeyle çöpe atıyorlar teşekkürler dostum hangisine erişebilirsem onu alırım.
O işlemci bildiğim kadaryıla oyuncular için üretilmiş deniyordu yani oyun işlerinde iyi olabilir ama 4 çekirdek yani önermem 8 çekirdek işlemciler varken değmez.

Bütçe kısıtlı 8 çekirdekli işlemciler 2000 lirayı geçiyor.

Bütçe kısıtlı 8 çekirdekli işlemciler 2000 lirayı geçiyor.

RX 570 almayın. GTX 1650S alın minimum.
RX570i hemen öyle çöpe atmayalım bence güzel bir kart indirimdeyken 800 liraya almıştım.
Ryzen 3 3100. B450M-S2H. Corsair LPX 8 GB 3000MHz RAM aldım. Yanına da bir RX 570 iliştirmeyi planlıyorum yakın zamanda. Eğer 1 ay kadar beklerseniz size canlı canlı test atabilirim.

Testini bekliyorum Discord'dan atabilirsin reflexartz#7117

Ryzen 3 3100 kullanıyorum sadece oyun oynuyorum bütçem elverseydi 3300x alacaktım.

İmkanın varsa önceliğin 3300x olsun yoksa 3100 de senin işlerini halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…