Ryzen 3 3100 Sistem nasıl?

BerkayyU

Kilopat
Ryzen 3 3100
Gigabyte B450M S2H
Gskill 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16
Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC
Kioxia Exceria 480GB Sata 3.0 2.5" SSD
Corsair Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0
Toplamak istediğim sistem bu, kasa hakkında pek bir bilgim yok, hava akımı nasıldır 550W yeterli mi bunlara yardımcı olabilir misiniz?

O ekran kartı ısınıyor. Özellikle Corsair Carbide Serisi SPEC-05 gibi bir kasada çok ısınacağını düşünüyorum. Önü mesh olan bir kasa daha mantıklı olur.

O ekran kartı ısınıyor. Özellikle Corsair Carbide Serisi SPEC-05 gibi bir kasada çok ısınacağını düşünüyorum. Önü mesh olan bir kasa daha mantıklı olur.
Kasayı Cooler Master MasterBox MB511 600W ile değiştirdim fakat ekran kartını değişemiyorum maalesef. Bu kasa nasıldır bir bilginiz var mı?

Kasayı Cooler Master MasterBox MB511 600W ile değiştirdim fakat ekran kartını değişemiyorum maalesef. Bu kasa nasıldır bir bilginiz var mı?
Hava akışı güzel bir kasa, içerisindeki güç kaynağı Spec 05'de bulunan güç kaynağı kadar iyi değil ama yeterli olacaktır. İçerisinde Cooler Master Elite V3 güç kaynağı var bu arada. Ekran kartı o kasa içerisinde çok ısınmaz, yeterli seviyede kalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…