altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 661 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #1 RAM 8GB DDR4 2400 MHz SSD veya HDD modeli 240 GB SSD ve 1 TB SSD Ekran kartı RX 5600XT Anakart MSI A320 Pro İşlemci Ryzen 3 3100 Bilgisayarı daha dün kurdum, dün gece bir kere ekran gitti. Siyah ekran kaldı reset atmak zorunda kaldım bugünde ekran gidip geldi aynı anda 2-3 kez sonra AMD uyarısı geldi. Sürücülerinizden biri zaman aşıma uğradı falan yazdı. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Bilgisayarı daha dün kurdum, dün gece bir kere ekran gitti. Siyah ekran kaldı reset atmak zorunda kaldım bugünde ekran gidip geldi aynı anda 2-3 kez sonra AMD uyarısı geldi. Sürücülerinizden biri zaman aşıma uğradı falan yazdı. Bunun çözümü nedir?
KS KS altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 661 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #11 ProximusTwo dedi: Hangisine kurulu işletim sisteminiz? Ayrıca RAM'iniz de hayra alamet göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hikvisiondaydı şimdi teamgroups olana yüklüyorum sistemi. Format attım Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Hangisine kurulu işletim sisteminiz? Ayrıca RAM'iniz de hayra alamet göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hikvisiondaydı şimdi teamgroups olana yüklüyorum sistemi. Format attım