Ryzen 3 3100 sistemde TLOU part 2 kasıyor

YaseRR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçenlerde TLOU part 2 yükledim sistemim GTX 1650 Ryzen 3 3100 var oyun kasıyordu ayarları ile bayağı bir oynadım yanlışlıkla bir şeyleri bozdum karakterler çok piksel gibi gözüküyor bir de oyun 60 FPS gözüküyor fakat kasıyor nasıl çözebilirim?

FSR veya Frame Gen açmış olmayasınız hocam.

Evet hocam etkiler tabii ki. Ama performans artışı sağlar çözünürlük düşürerek.

Yapmamı önerdiğiniz ayarlar vesaire varsa atabilir misiniz böyle oyun hem kalitesiz hem de kasıyor bu ayarları düzenlemem gerek fakat anlamıyorum fazla.

Hocam sisteminiz ile alakalı bir durum olması yüksek GTX 1650 Last of Us için düşük kalıyor. Ortalama kaç FPS alıyorsunuz.

Hocam sisteminiz ile alakalı bir durum olması yüksek GTX 1650 Last of Us için düşük kalıyor. Ortalama kaç FPS alıyorsunuz.

İşte sorun orada FPS 60-80 arası gözüküyor fakat benim gözümden çok kasıyor bunu düzeltmek istiyorum.

Acaba çözünürlüğü mü yükselttin? 1080P'den 2k falan? Yani sen şimdi ayarlarını atmadıkça SS olarak, tahmin etmemiz gerekecek.

Dosya Ekleri

• 1765819868410.png
    46,8 KB · Görüntüleme: 22
Kare oluşturmayı kapatın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…