Ryzen 3 3100 ve 3330X gelirken Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

Arkadaşlar hayat bana bir kez daha kazık attı. Dün Ryzen 5 1600 AF sipariş ettim. Bugün ise bu iki yeni işlemcinin geleceğini duydum ve yine bu iki işlemcinin performans ve fiyat olarak Ryzen 5'e göre çok daha iyi olduğunu duydum. Eğer bunlar doğruysa hemen şu an siparişi iptal edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ne olacağı belli değil eskilerinin OC olmuş hali bile olabilirler.
Öyle osa bile bu riske girmeye değer mi hocam? Çünkü işlemcinin özelliklerine bir baktığın zaman Ryzen 5 1600 Af ye göre çok daha iyi. Ve bekleme gibi bir şansım da yok. Çünkü siparişim büyük ihtimalle yolda ve yarın elime geçer sanırım. Aldım sitede bir hafta içerisinde koşulsuz iade ye müsait. Bu işlemciler ise 21 Mayısta gelicek. Napsam bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var o da aşırı sinir olduğum.

İyide şimdi bunu iptal etsem ve gerçekten bu yeni gelecek işlemciler gerçekten kötü olsa en kötü tekrardan Ryzen 5 i sipariş verebilirim. Ama tam tersi mümkün değil.

Bende seninle aynı durumdayım önümüzdeki ay 1600 AF alacaktım hatta anakartını bile aldım ama beklemeye karar verdim tüm karşılaştırmalara ve performansına göre tercihimi yapıcam.

İçinize kurt düşürmek gibi olmasın, 3. nesil RYZEN işlemciler tek çekirdekte çok yükseldi. CS:GO, BF5, LOL vb. işlemciye abanan oyunlarda çok fark olur. Ama dolar kurunun sonu bellide değil 27 Mayıs'ta geldiğinde şimdiki alacağınız sistem dahada pahalılaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…