Ryzen 3 3100 ve RX 590 sistem uyumu

MrAtmaca

Decapat
Merhabalar 1 hafta içerisinde PC toplayacağım, bayram fırsatlarından yararlanıp Ryzen 5 2600 düşünüyordum RX 590 yanına fakat hiçbir yerde stok yok bende AMD'nin 3.nesil işlemcilerine yöneleyim dedim Ryzen 3 3100 düşünüyorum, problem yaşar mıyım? Bir de Ryzen 3 3100 iyi bir işlemci yorumlarınız benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde XFX RX 590 ekran kartını düşünüyorsan bu modele bakma bile direkt linki kapat. Artık yeni nesil kartlar varken RX 590 ekran kartı alınmaz zaten.

Birde XFX RX 590 ekran kartını düşünüyorsan bu modele bakma bile direkt linki kapat. Artık yeni nesil kartlar varken RX 590 ekran kartı alınmaz zaten.

RX590 hala kullanıyor musun? Kapak fotoğrafın da o. Nefretten aşk doğdu sanırım şikayetin çok ama kopamıyorsun.

RX590 hala kullanıyor musun? Kapak fotoğrafın da o. Nefretten aşk doğdu sanırım şikayetin çok ama kopamıyorsun.
Artık aramda bir bağ oluştu diyebilirim. Kopamıyorum bir türlü. Ama en ufak sıkıntısına bakıyorum. Bir daha siyah ekran veya WattMan hatası verirse fişini çekeceğim hemen.

Almışken 3300X alın bence gecikme değerleri çok düşük ve oyun performansı 3100'e göre yüksek.

Fişini çekin bana postalayın icabına bakarım ben onun .
Ya yok inanın uğraşılacak gibi değil. Hadi bu sorunları geçtim alev topu mübarek. Sıcaklık nedeni ile FPS drop sorunu oluyordu. Kartın otomatik ayarları ile 10 saniye de 85 dereceye ulaştığı için kart otomatik özelliklerini kısıyordu. -110 voltaj, -10 güç limiti, -90 Frekans Mhz değeri ve %90 3000 RPM fan ayarı ile %100 yük altında 80-81 dereceye düşürmeyi başardım şimdilik. Tabii buna 40 derece Antalya sıcağını da katıyorum. Dört gözle kışı bekliyorum. Çok güzel ısıtacak odayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…