ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 16 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar işlemci ve ekran kartı zaten elimde bulunduğundan kalan parçaları halledip en son işlemci almayı düşünüyorum. Birkaç ay Ryzen 3 3200G ve RTX 3070 Ti bir arada kullanılsa darboğaz zaten kesin fakat sisteme bir zararı olur mu?
Arkadaşlar işlemci ve ekran kartı zaten elimde bulunduğundan kalan parçaları halledip en son işlemci almayı düşünüyorum. Birkaç ay Ryzen 3 3200G ve RTX 3070 Ti bir arada kullanılsa darboğaz zaten kesin fakat sisteme bir zararı olur mu?
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #2 Darboğazın sisteme zararı yoktur ama düşündüğünüzden de felaket bir darboğaz olacaktır bilginiz olsun.
Darboğazın sisteme zararı yoktur ama düşündüğünüzden de felaket bir darboğaz olacaktır bilginiz olsun.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Donanıma zarar vermez.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.460 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #4 Darboğazın sisteme zarar verdiğine ne zamandan beri inanılıyor? Sadece ekran kartının tam performansını alamazsın, zararı yok.
Darboğazın sisteme zarar verdiğine ne zamandan beri inanılıyor? Sadece ekran kartının tam performansını alamazsın, zararı yok.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 16 Haziran 2022 #5 Emma Stone dedi: Darboğazın sisteme zarar verdiğine ne zamandan beri inanılıyor? Sadece ekran kartının tam performansını alamazsın, zararı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeye inandığım falan yok. Bilmediğimden dolayı kullansam herhangi bir problem olur mu diye sordum sadece. Teşekkurler yanıt için.
Emma Stone dedi: Darboğazın sisteme zarar verdiğine ne zamandan beri inanılıyor? Sadece ekran kartının tam performansını alamazsın, zararı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeye inandığım falan yok. Bilmediğimden dolayı kullansam herhangi bir problem olur mu diye sordum sadece. Teşekkurler yanıt için.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.460 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #6 ardacn60 dedi: Hocam bir şeye inandığım falan yok. Bilmediğimden dolayı kullansam herhangi bir problem olur mu diye sordum sadece. Teşekkurler yanıt için. Genişletmek için tıkla... Takıldım. Bilmeyip sorana can feda. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta.
ardacn60 dedi: Hocam bir şeye inandığım falan yok. Bilmediğimden dolayı kullansam herhangi bir problem olur mu diye sordum sadece. Teşekkurler yanıt için. Genişletmek için tıkla... Takıldım. Bilmeyip sorana can feda. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta.