Ryzen 3 3200G ile GTX 1070 darboğaz yapar mı?

Daybreakersx

Centipat
Merhaba arkadaşlar, APU sistem alacağım. Ryzen 3 3200G ile GTX 1070 ekran kartı takmayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, APU sistem alacağım. Ryzen 3 3200G ile GTX 1070 ekran kartı takmayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı? Teşekkürler.

Çok fena darboğaz yapar. 1060 6 GB ile bile yer yer darboğaz yapan bir işlemci kendisi. Bu arada kısa sürede ekran kartı takacaksan niye APU sistem topluyorsun ki?

Sadece şuradaki AC Odyssey kısmını bile izlemen yeterli. İşkence gibi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ucuza getirmek istiyorsanız ayrı ayrı alabilirsiniz.

Hepsini aynı yerden almak isterseniz; Cuma günleri incehesap'ta Gaming Geceleri oluyor, gayet güzel indirimler var, oradan alabilirsiniz.

Bu videoda dağ-çayır bölgelerinde bile darboğaz olmasına rağmen oynanmayacak derecede hiç hoş karşılanmayacak seviyede takılmalar mevcut. Kendi sistemimde sadece bazı şehir içlerinde kabul edilebilir seviyede belli oranlarda GPU kullanım düşüklüğü gözlemlediğim halde oyunda bir gram takılma veya anormal ekran titremeleri meydana gelmedi, tam tersine olması gerektiği gibi ufak tefek FPS kayıpları haricinde yağ gibi akıyor, ayrıca yine bu kanaldaki arkadaşın i3-9100F + GTX 1070 videosunda da bu tarz saçma takılma durumları vardı Odyssey benchmarkında. R3 3200G'yi bilemem ama oyun bazlı olarak bazı çekirdek limitine takılan pozisyonlarda, tekli çekirdek performansı yerinde ve güçlü olan bir Intel işlemci kolay kolay bu tarz hareketler sergilemez, en azından kendi kullandığım i5-7500 + GTX 1060 6 GB ve yakın çevremdeki i5-6600K + GTX 1070 kombinini kullanan bir arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla böyle. Ek olarak bu noktada alternatif diğer test videolarını da incelemek gerektiği düşünüyorum, çünkü işlemci darboğazı FPS kaybı dışında genel itibariyle takılma-donma yapmaz, yapmaması da lazım. Eğer ki yapıyorsa da sorun başka bir yerdedir.

Son düzenleme:
haklısınız ama sadece o yerinde dar boğaz olmuş

Çok fena darboğaz olur diye düşünüyorum ama 1650 d6 ventus ekran kartı yapmaz bence çünkü benim işlemcimde yapmıyor
İşlemcim: i3-9100F

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…