Ryzen 3 3200G ile RX 5500XT uyumlu mu?

mhrrm

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Bilgisayarında Ryzen 3 3200G mevcut, şu an için bunu değiştirme imkanım yok. Ekran kartı olarak RX 5500XT almayı düşünüyorum. Darboğaz yaşar mı ya da çok ciddi anlamda sorun yaşar mıyım? Oyun ve kurgu işleri yapıyorum bir süre idare edebilir miyim? İleri de işlemciyi de değiştireceğim.

Merhabalar;

Bilgisayarında Ryzen 3 3200G mevcut, şu an için bunu değiştirme imkanım yok. Ekran kartı olarak RX 5500XT almayı düşünüyorum. Darboğaz yaşar mı ya da çok ciddi anlamda sorun yaşar mıyım? Oyun ve kurgu işleri yapıyorum bir süre idare edebilir miyim? İleri de işlemciyi de değiştireceğim.

Uyumlu fakat yük altında darboğaz yapmaz gibi.

Başka konudan konuşmuştuk konu sahibiyle. Darboğaz yapacağını biliyor da rahatsız olur mu bu durumdan ondan dolayı yeni konu açtı. Yani darboğaz çok mu yaşanır? Kullanılamaz mı? Yoksa hafif darboğaz olur, görmezden gelinir mi?

Hocam bence siz alabilirsiniz RX 5500XT'yi. MSI Gaming X 8 GB modelini atmıştınız biraz önceki konuda. O iyi duruyor, bütçenizi aşmıyorsa alabilirsiniz bence.

Başka konudan konuşmuştuk konu sahibiyle. Darboğaz yapacağını biliyor da rahatsız olur mu bu durumdan ondan dolayı yeni konu açtı. Yani darboğaz çok mu yaşanır? Kullanılamaz mı? Yoksa hafif darboğaz olur, görmezden gelinir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RUST çok ağır bir oyun olmamasına rağmen değerler yine de çok sağlıklı değil. İşlemci bazlı oyunlarda ağır darboğazlar olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı