Ryzen 3 3200G nasıl?

pckullanıcı

Kilopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Ben Ryzen 3 3200G işlemci alacağım ve ekran kartısız kullanacağım, kendi soğutucusu yeterli olur mu?(16 GB RAM)

Son düzenleme:
Selamünaleyküm. Ben Ryzen 3 3200G işlemci alacağım ve ekran kartısız kullanacağım, kendi soğutucusu yeterli olur mu?(16 GB RAM)
Gayet yeterli olacaktır. Bu arada 16GB RAM alacaksan 2X8 şeklinde aldığından emin ol. Çift kanal RAM APU sistemde grafik performansını neredeyse ikiye katlıyor.

Apu teknolojisi maalesef şuan için yeterli seviye de değil, oyun için ekran kartı şart.

Günlük işlerini görebilirsin dediğin oyunları çok rahat oynarsın. Vega 8 Giriş seviyesi bir kart olsa da gerçekten çok başarılı bir ekran kartı. AAA oyunlarda zorlanabilir ki bu çok normal sonuçta işlemciye entegre bir ekran kartı ama dediğin oyunları çok rahat oynarsın. İlerde güzel bir işlemci soğutucu da takarsan hiç bir sıkıntı vermez serin serin çalışır çift kanal ram kullanın tek kanal ram apu sistemlerin perfonmansını öldürüyor. Bu APU işlemci ile Doom Eternal oynayanı gördüm ayarlar kısık bir şekilde oynanabilir seviyede perfonmans veriyordu tabi Doom Eternal optimizasyonu ile biliniyor ama sonuçları harikaydı.

16 GB Dual channel ile RDR 35-40 FPS oynayabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…