yydas Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 24 31 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. AMD Ryzen 3 3200G islemcim var. Bu işlemciye ve Vega'ya overclock yapmak istiyorum. Güzel bir şekilde anlatabilir misiniz? Anakartim B450M S2H. Teşekkürler. ? Son düzenleme: 31 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar. AMD Ryzen 3 3200G islemcim var. Bu işlemciye ve Vega'ya overclock yapmak istiyorum. Güzel bir şekilde anlatabilir misiniz? Anakartim B450M S2H. Teşekkürler. ?
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #2 Bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Voltajı 1,2 tık düşürebilirsin.
Bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Voltajı 1,2 tık düşürebilirsin.