AlpNavy Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #11 FalconPolat dedi: Var tabii kartsız çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama ben grafik kartlı işlemci arıyorum sonunda G olanlardan GTA 5 gibi oyunları az da olsa kasmadan oynayabileceğim bir işlemci
FalconPolat dedi: Var tabii kartsız çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama ben grafik kartlı işlemci arıyorum sonunda G olanlardan GTA 5 gibi oyunları az da olsa kasmadan oynayabileceğim bir işlemci
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 23 Temmuz 2023 #12 AlpNavy dedi: Kusura bakmayın ama ben grafik kartlı işlemci arıyorum sonunda g olanlardan GTA 5 gibi oyunları az da olsa kasmadan oynayabileceğim bir işlemci. Genişletmek için tıkla... 5600G bakabilirsin illa APU olacaksa ekran kartı olarak RX6500 1650 bakabilirsin.
AlpNavy dedi: Kusura bakmayın ama ben grafik kartlı işlemci arıyorum sonunda g olanlardan GTA 5 gibi oyunları az da olsa kasmadan oynayabileceğim bir işlemci. Genişletmek için tıkla... 5600G bakabilirsin illa APU olacaksa ekran kartı olarak RX6500 1650 bakabilirsin.