Senjuzka Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #11 cesefe dedi: 3200G ile 1650S sistemini kullanmaktayım. Ne gibi bir darboğaz yaratıyor? Bilmediğim için soruyorum. Cevaplarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, konuyu araştırırken mesajını gördüm. Ben de aynı sistemi kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum, yardımcı olur musun?
cesefe dedi: 3200G ile 1650S sistemini kullanmaktayım. Ne gibi bir darboğaz yaratıyor? Bilmediğim için soruyorum. Cevaplarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, konuyu araştırırken mesajını gördüm. Ben de aynı sistemi kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum, yardımcı olur musun?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 Senjuzka dedi: Merhaba, konuyu araştırırken mesajını gördüm. Ben de aynı sistemi kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum, yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yardımcı olalım darboğazı engelleyemeyiz bunu baştan söyleyelim yeni bir işlemci lazım fakat çözünürlüğü düşürerek darboğaz azaltılabilir.
Senjuzka dedi: Merhaba, konuyu araştırırken mesajını gördüm. Ben de aynı sistemi kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum, yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yardımcı olalım darboğazı engelleyemeyiz bunu baştan söyleyelim yeni bir işlemci lazım fakat çözünürlüğü düşürerek darboğaz azaltılabilir.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 17 Ağustos 2021 #13 Senjuzka dedi: Merhaba, konuyu araştırırken mesajını gördüm. Ben de aynı sistemi kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum, yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Bunun yazılımsal olarak bir çözümü yok işlemci yükseltmek lazım.
Senjuzka dedi: Merhaba, konuyu araştırırken mesajını gördüm. Ben de aynı sistemi kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum, yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Bunun yazılımsal olarak bir çözümü yok işlemci yükseltmek lazım.