3fenizz Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #11 Xagony dedi: Hocam APU sistemlerde ekran kartı bulunmaz. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... İşlemci APU değil hocam.
Xagony dedi: Hocam APU sistemlerde ekran kartı bulunmaz. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... İşlemci APU değil hocam.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 12 Ağustos 2022 #12 Xagony dedi: Hocam APU sistemlerde ekran kartı bulunmaz. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... APU sistemlerde işlemcide dahili ekran kartı bulunuyor. Sizin yanlışınız var. Konu sahibine gelirsek sonunda "G" ibaresi bulunan AMD işlemcilere yönelin. Ayrıca o güç kaynağı kalitesiz.
Xagony dedi: Hocam APU sistemlerde ekran kartı bulunmaz. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... APU sistemlerde işlemcide dahili ekran kartı bulunuyor. Sizin yanlışınız var. Konu sahibine gelirsek sonunda "G" ibaresi bulunan AMD işlemcilere yönelin. Ayrıca o güç kaynağı kalitesiz.
Xagony Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 320 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #13 eKqx dedi: APU sistemlerde işlemcinin dahili grafik birimi olur, mesela Vega 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ben yanlış anlamışım.
eKqx dedi: APU sistemlerde işlemcinin dahili grafik birimi olur, mesela Vega 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ben yanlış anlamışım.
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 12 Ağustos 2022 #14 Xagony dedi: Hocam APU sistemlerde ekran kartı bulunmaz. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... Senin yanlışın var hocam 3300X APU bir işlemci değildir.
Xagony dedi: Hocam APU sistemlerde ekran kartı bulunmaz. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... Senin yanlışın var hocam 3300X APU bir işlemci değildir.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #15 Eğer bütçenizi arttırabilirseniz Ryzen 5600G alabilirsiniz.
3fenizz Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #16 eKqx dedi: Eğer bütçenizi arttırabilirseniz Ryzen 5600G alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3200G iyi bir işlemci midir hocam?
eKqx dedi: Eğer bütçenizi arttırabilirseniz Ryzen 5600G alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3200G iyi bir işlemci midir hocam?
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 12 Ağustos 2022 #17 R5 Pro 4650G alabilirsiniz.
3fenizz Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #18 copsayd dedi: R5 Pro 4650G alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler. Seçtiğim APU olmayan işlemci dışında her şey iyi, değil mi?
copsayd dedi: R5 Pro 4650G alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler. Seçtiğim APU olmayan işlemci dışında her şey iyi, değil mi?
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 12 Ağustos 2022 #19 3fenizz dedi: Tamamdır hocam, teşekkürler. Seçtiğim APU olmayan işlemci dışında her şey iyi, değil mi? Genişletmek için tıkla... PSU bomba gibi duruyor almanızı önermiyorum. A320M-k yerine B450 bir anakartı tercih edebilirsiniz. Bu arada RAM'de koymamışsınız dün goodramin RAM'leri indirimdeydi bitmemiş ise alabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum ama sanırsam SSD kronik sorunluydu.
3fenizz dedi: Tamamdır hocam, teşekkürler. Seçtiğim APU olmayan işlemci dışında her şey iyi, değil mi? Genişletmek için tıkla... PSU bomba gibi duruyor almanızı önermiyorum. A320M-k yerine B450 bir anakartı tercih edebilirsiniz. Bu arada RAM'de koymamışsınız dün goodramin RAM'leri indirimdeydi bitmemiş ise alabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum ama sanırsam SSD kronik sorunluydu.
3fenizz Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #20 copsayd dedi: PSU bomba gibi duruyor almanızı önermiyorum. A320M-k yerine B450 bir anakartı tercih edebilirsiniz. Bu arada RAM'de koymamışsınız dün goodramin RAM'leri indirimdeydi bitmemiş ise alabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum ama sanırsam SSD kronik sorunluydu. Genişletmek için tıkla... Halihazırda RAM vardı bende. Onu belirtmeyi unutmuşum, en bomba konum bu oldu sanırım. Hepinizden özür diliyorum. B450 seçmenizin sebebi nedir hocam, bilmediğimden soruyorum.
copsayd dedi: PSU bomba gibi duruyor almanızı önermiyorum. A320M-k yerine B450 bir anakartı tercih edebilirsiniz. Bu arada RAM'de koymamışsınız dün goodramin RAM'leri indirimdeydi bitmemiş ise alabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum ama sanırsam SSD kronik sorunluydu. Genişletmek için tıkla... Halihazırda RAM vardı bende. Onu belirtmeyi unutmuşum, en bomba konum bu oldu sanırım. Hepinizden özür diliyorum. B450 seçmenizin sebebi nedir hocam, bilmediğimden soruyorum.