Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #11 Marla Singer dedi: Aslında satıcılar değil direkt olarak AMD üretiminden vazgeçti. Genişletmek için tıkla... Hala üretseler kendileri için daha iyi olmaz mı? Yoksa sırf ucuz verdiler diye mi? Bir de sırf 3600 satılsın diye.
Marla Singer dedi: Aslında satıcılar değil direkt olarak AMD üretiminden vazgeçti. Genişletmek için tıkla... Hala üretseler kendileri için daha iyi olmaz mı? Yoksa sırf ucuz verdiler diye mi? Bir de sırf 3600 satılsın diye.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 Marla Singer dedi: Aslında satıcılar değil direkt olarak AMD üretiminden vazgeçti. Genişletmek için tıkla... Aynen, haklısınız. Amazon üzerinden arama yaptım ama satış göremedim.
Marla Singer dedi: Aslında satıcılar değil direkt olarak AMD üretiminden vazgeçti. Genişletmek için tıkla... Aynen, haklısınız. Amazon üzerinden arama yaptım ama satış göremedim.
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 22 Ekim 2020 #13 F/P olduğu için hemen bitti stokları Ryzen 5 3600'e yetişen bir işlemci.