Selam dostlar. Sistemi 1 aylık araştırma sonucunda bütçeme uyarlayarak bu hale getirdim. Tek sıkıntı kasa olarak 2 seçeneğim var ve aşırı kararsızım. Satın alımı yapacağım son kez eksik veya keşke şunu alsaydın, uyumsuz falan dediğiniz bir şey var mıdır?
2 Kasada benzer ve hava akışları gayet güzel istediğinizi alabilirsiniz. SSD Hyper X Fury alınabilir A400'de sağlık düşmesi yaşayanlar var. SSD'ye biraz fazla verdikten sonra PSU'yu farklı bir model alarak bütçe sabit tutulabilir ben şunları öneriyorum.
2 Kasada benzer ve hava akışları gayet güzel istediğinizi alabilirsiniz. SSD Hyper X Fury alınabilir A400'de sağlık düşmesi yaşayanlar var. SSD'ye biraz fazla verdikten sonra PSU'yu farklı bir model alarak bütçe sabit tutulabilir ben şunları öneriyorum.
Öncelikle teşekkür ederim dediklerini yapmış bulunmaktayım. 4797 TL tutuyor toplamda 3 seçeneğim var;
1.SSD 480 GB yapabilirim.
2.1 tane daha 8 GB aynı RAM'den koyabilirim.
3.1 tane HDD alabilirim 500 GB'lık.
Hangisi daha makul olur.
Benim attığım PSU 12V kanalından yüksek güç veren bir PSU olduğundan bu sistem için yeter de artar. Ileri de buyuk bir yukseltme yapacaksa 600W modeline bakabilir?
Öncelikle teşekkür ederim dediklerini yapmış bulunmaktayım. 4797 TL tutuyor toplamda 3 seçeneğim var;
Hangisi daha makul olur.
16 GB RAM artık zorunlu gibi fakat 240GB SSD'de elinizde HDD yoksa yetersiz. Depolamayı arttırıp 8 GB RAM'i daha sonra tercih edebilirsiniz aynısından.
Hangisi daha makul olur.
Bence SSD'yi 480GB olarak alın. RAM'inizi arttırmak, sistemlerde belki de yükseltmesi/eklemesi en kolay olan parçadır. Şimdiden hayırlı olsun.
İsterseniz, sisteminizi hazır olarak buradan da özelleştirerek toplayabilirsiniz. Bu arada söylemeyi unuttum, buradan alırsanız Samsung 500GB Evo860 modelini seçip alın, hem Kingston'dan daha ucuz hem de SSD konusunda en iyi markadır.