Ryzen 3 3300X'e macOS kurmak

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
@akiyorm Başta siz olmak üzere bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. Ryzen 3 3300X sisteme geçiyorum birkaç gün sonra. macOS sevdiğimden dolayı Windows 10 ile Dual Boot yapmayı düşünüyorum.

-En iyi ve en yeni sürüm nedir?
-İmajının linkini gönderebilir misiniz?
-Bu mümkün mü?
-Windows SSD'de kalacak, MacOS'u ise HDD'ye kurmak istiyorum. Dual Boot'ta herhangi bir sorun olur mu?

3300X ile hiç kurulum örneği görmedim ama tahminimce bir sorun olmaz. AMD ekran kartını kullanarak istediğin herhangi bir sürüm macOS kurulumu deneyebilirsin. Tanıtamazsan Clover ayarlarından Graphics > FakeID kısmına 0x67FF1002 gireceksin.
Malesef ki şu anki sitedeki en güncel Clover imajı 10.15.3 / OpenCore 10.15.4 sürümünde onu kurup macOS içinden App Store üzerinden 10.15.5'e geçebilirsin.

Var ama malasef ki güncellenmeli yine de ilerleme yolları aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OpenCore kurman daha sağlıklı olur AMD tabanlı bir sistemin var, ek olarak en kısa zamanda Technopat tarafından yeni bir dualboot rehberi gelicek dilersen bekle derim.

Ne zaman gelecek tahminen? Ona göre bekleyeceğim de. 1 hafta sonra gelecek ise bekleyebilirim.

Bunun için net bir tarih yok. Önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…