G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 22 Ekim 2022 #11 Xeon Haswell dedi: Hocam Sahibinden üzerinde sadece bir ilan var ve 2000 TL. Onu baz alabilirsiniz. Ederi bu civarda zaten. CS:GO için biraz daha iyi olabilirmiş. Almayı düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilgilenirseniz fiyatta güzellik yaparım iyi günler.
Xeon Haswell dedi: Hocam Sahibinden üzerinde sadece bir ilan var ve 2000 TL. Onu baz alabilirsiniz. Ederi bu civarda zaten. CS:GO için biraz daha iyi olabilirmiş. Almayı düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilgilenirseniz fiyatta güzellik yaparım iyi günler.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 22 Ekim 2022 #12 gods of 999 dedi: Teşekkür ederim ilgilenirseniz fiyatta güzellik yaparım iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam işte size bakıyorum ben. Bu civarda ne kadar derseniz tamamım şuan. Siz ne düşünüyorsunuz?
gods of 999 dedi: Teşekkür ederim ilgilenirseniz fiyatta güzellik yaparım iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam işte size bakıyorum ben. Bu civarda ne kadar derseniz tamamım şuan. Siz ne düşünüyorsunuz?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 22 Ekim 2022 #13 Xeon Haswell dedi: Hocam işte size bakıyorum ben. Bu civarda ne kadar derseniz tamamım şu an. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Discord gelebilir misiniz şu an konuşalım detayları?
Xeon Haswell dedi: Hocam işte size bakıyorum ben. Bu civarda ne kadar derseniz tamamım şu an. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Discord gelebilir misiniz şu an konuşalım detayları?