Merhaba,
Acaba AMD Ryzen 3 4300GE alınır mı? Yeni nesil oyunlari 30FPS+ kaldırır mı? Düşük grafikte yanında ASUS TUF Gaming VG24vq monitör almayi düşünüyorum, bir de Valorant, CS, LoL düşük ayarlarda 720-1080p +100 FPS verir mi?
Merhaba,
Acaba AMD Ryzen 3 4300GE alınır mı? Yeni nesil oyunlari 30FPS+ kaldırır mı? Düşük grafikte yanında ASUS TUF Gaming VG24vq monitör almayi düşünüyorum, bir de Valorant, CS, LoL düşük ayarlarda 720-1080p +100 FPS verir mi?
Stok sorunu var diye biliyorum. Ayrıyaten bütçeniz 3000TL istedğiniz sistem için düşük gibi, Ryzen 3 2200G işlemcili APU'lar bile 3200TL civarı. İkinci el bulabilirsiniz belki, dediğiniz oyunları akıcı oynatır.
Stok sorunu var diye biliyorum. Ayrıyaten bütçeniz 3000TL istedğiniz sistem için düşük gibi, Ryzen 3 2200G işlemcili APU'lar bile 3200TL civarı. İkinci el bulabilirsiniz belki, dediğiniz oyunları akıcı oynatır.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Hocma attığınız sistem alınmaz. @SHOCKBLADE
1. Kasanın hava akışı iyi değil ve PSU bilinmiyor.
2. SSD kronik sorunlu.
3. Sistemde sadece 8 GB RAM takılı.
Hocma attığınız sistem alınmaz. @SHOCKBLADE
1. kasanınhava akışı iyi değil ve PSU bilinmiyor.
2. SSD kronik sorunlu.
3. sistemde sadece 8 GB RAM takılı.