nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.478 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #21 Hamza Ensar Sağlam dedi: A520 çöpleri alınmaz. Çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
AMD_FAN Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #22 Hamza Ensar Sağlam dedi: Öyle ise bunu alın: Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Hiç bir bileşeni takmadan BIOS güncellemesi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi baya baya aşıyor
Hamza Ensar Sağlam dedi: Öyle ise bunu alın: Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Hiç bir bileşeni takmadan BIOS güncellemesi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi baya baya aşıyor
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #23 nickyokaga dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Testlere bakarsanız anlarsınız. B450'lerden daha fazla ısınıyorlar.
nickyokaga dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Testlere bakarsanız anlarsınız. B450'lerden daha fazla ısınıyorlar.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.667 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 18 Haziran 2021 #24 AMD_FAN dedi: Bütçeyi baya baya aşıyor Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 18 Haziran 2021 #25 Amazon.com.tr www.amazon.com.tr BIOS flashback olan en ucuz B450.
AMD_FAN Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #26 Tekin Alakuş dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Max 800 ama fazla para vermek istemiyorum kalan parayla SSD mi artırırım? DarkReader dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr BIOS flashback olan en ucuz B450. Genişletmek için tıkla... Flashback olunca ne oluyor?
Tekin Alakuş dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Max 800 ama fazla para vermek istemiyorum kalan parayla SSD mi artırırım? DarkReader dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr BIOS flashback olan en ucuz B450. Genişletmek için tıkla... Flashback olunca ne oluyor?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.667 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 18 Haziran 2021 #27 AMD_FAN dedi: Max 800 ama fazla para vermek istemiyorum kalan parayla SSD mi artırırım? Flashback olunca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir donanımı takmadan BIOS güncelleyebiliyorsunuz.
AMD_FAN dedi: Max 800 ama fazla para vermek istemiyorum kalan parayla SSD mi artırırım? Flashback olunca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir donanımı takmadan BIOS güncelleyebiliyorsunuz.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.478 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #28 Hamza Ensar Sağlam dedi: Testlere bakarsanız anlarsınız. B450'lerden daha fazla ısınıyorlar. Genişletmek için tıkla... Reis işlemciler ısınıyordu benim bildiğim
Hamza Ensar Sağlam dedi: Testlere bakarsanız anlarsınız. B450'lerden daha fazla ısınıyorlar. Genişletmek için tıkla... Reis işlemciler ısınıyordu benim bildiğim
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 18 Haziran 2021 #29 nickyokaga dedi: Reis işlemciler ısınıyordu benim bildiğim Genişletmek için tıkla... VRM' ler ısınıyor.
nickyokaga dedi: Reis işlemciler ısınıyordu benim bildiğim Genişletmek için tıkla... VRM' ler ısınıyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #30 nickyokaga dedi: Reis işlemciler ısınıyordu benim bildiğim Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ısınmasının anakart ile alakası yok ki? Çipseti ısınıyor.
nickyokaga dedi: Reis işlemciler ısınıyordu benim bildiğim Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ısınmasının anakart ile alakası yok ki? Çipseti ısınıyor.