Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #11 LawrenS dedi: Yani sizce TN çok kötümü? Bazı kişiler TN baya kötü olduğunu belirtiyor sizce bir sıkıntı olurmu yani bende ilk defa pc toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Kötü, istemiyorum diyen sizsiniz, ben böyle bir yorum yapmadım. Bu makalede arasındaki farklar var. Orayı okuyup kendi ihtiyacınıza göre karar verebilirsiniz. TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net
LawrenS dedi: Yani sizce TN çok kötümü? Bazı kişiler TN baya kötü olduğunu belirtiyor sizce bir sıkıntı olurmu yani bende ilk defa pc toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Kötü, istemiyorum diyen sizsiniz, ben böyle bir yorum yapmadım. Bu makalede arasındaki farklar var. Orayı okuyup kendi ihtiyacınıza göre karar verebilirsiniz. TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net