Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 RAM 12 GB 3200 MHz İşlemci AMD Ryzen 3 5300U Bilgisayarım oyunu çok rahat açmasına rağmen drop yüzünden keyif alamıyorum. Bu dropu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Bilgisayarım oyunu çok rahat açmasına rağmen drop yüzünden keyif alamıyorum. Bu dropu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Gqkmen42 11 Nisan 2025 Gqkmen42 dedi: Bilgisayarım oyunu çok rahat açmasına rağmen drop yüzünden keyif alamıyorum. Bu dropu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm bu konudaki modları kurunca sorun düzeldi Minecraft'ı en optimize hale getirmek.
Gqkmen42 dedi: Bilgisayarım oyunu çok rahat açmasına rağmen drop yüzünden keyif alamıyorum. Bu dropu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm bu konudaki modları kurunca sorun düzeldi Minecraft'ı en optimize hale getirmek.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #11 Burhan61 dedi: Belli de ekran kartı olmadığı için oluyordur, önceden de oluyor muydu drop? Genişletmek için tıkla... Önceden rahatça oynayabiliyordum Artı 0 Eksi
Burhan61 dedi: Belli de ekran kartı olmadığı için oluyordur, önceden de oluyor muydu drop? Genişletmek için tıkla... Önceden rahatça oynayabiliyordum
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2025 #12 Gqkmen42 dedi: Önceden rahatça oynayabiliyordum Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yüklemeyi deneyin o zaman. Eğer yine olmaz ise bilmiyorum artık. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Önceden rahatça oynayabiliyordum Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yüklemeyi deneyin o zaman. Eğer yine olmaz ise bilmiyorum artık.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #13 Gqkmen42 dedi: Bilgisayarım oyunu çok rahat açmasına rağmen drop yüzünden keyif alamıyorum. Bu dropu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm bu konudaki modları kurunca sorun düzeldi Minecraft'ı en optimize hale getirmek. Artı 0 Eksi Çözüm
Gqkmen42 dedi: Bilgisayarım oyunu çok rahat açmasına rağmen drop yüzünden keyif alamıyorum. Bu dropu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm bu konudaki modları kurunca sorun düzeldi Minecraft'ı en optimize hale getirmek.