Ryzen 3 7320u ve Radeon 610M sistem AC Unity'de kaç FPS alır?

Madara Uchia

Centipat
Daha fazla  
Meslek
üniversite
RAM
8gb DDR5
Ryzen 3 7320u işlemcim Radeon 610M ekran kartım var, AC Rogue'de en yüksek ayarlarda very high ayarlarda yani 60 FPS alıyorum AC Unity'de kaç FPS alırım? (Youtube viedoları atmayın, gerçek olmuyorlar.

Ryzen 3 7320u işlemcim Radeon 610M ekran kartım var, AC Rogue'de en yüksek ayarlarda very high ayarlarda yani 60 FPS alıyorum AC Unity'de kaç FPS alırım? (Youtube viedoları atmayın, gerçek olmuyorlar.
Aşırı kasar. Rogue ile Unity grafik motorları falan farkı çok yüksek. Ve unity optimizasyonu da oldukça kötü. En düşük grafiklerde dop girmeden 30 FPS vermesi bile zor geliyor bana.

Peki benim bilgisayarım hangi AC oyunlarını kaldırabilir hocam.
Tam zaten sınır AC oyununu bulmuşsunuz. Rogue ve öncesi çıkan her AC oyununu kaldırır. 1,2, Brotherhood, Revelations, 3, Black Flag (Rogue kadar akıcı olmayabilir, Black Flag oyunun gemi kısımları çok fazla deniz alanlarında kasabilir). Ama Rouge'dan sonra çıkan hiçbirini kaldıramaz gibi maalesef.

Tam zaten sınır AC oyununu bulmuşsunuz. Rogue ve öncesi çıkan her AC oyununu kaldırır. 1,2, Brotherhood, Revelations, 3, Black Flag (Rogue kadar akıcı olmayabilir Black Flag oyunun gemi kısımları çok fazla deniz alanlarında kasabilir). Ama Rouge'dan sonra çıkan hiçbirini kaldıramaz gibi maalesef.
peki dostum Assassin's Creed 3 remastred kaldırırmı

Tam zaten sınır AC oyununu bulmuşsunuz. Rogue ve öncesi çıkan her AC oyununu kaldırır. 1, 2, Brotherhood, Revelations, 3, Black Flag (Rogue kadar akıcı olmayabilir, Black Flag oyunun gemi kısımları çok fazla deniz alanlarında kasabilir). Ama Rouge'dan sonra çıkan hiçbirini kaldıramaz gibi maalesef.

Hocam bir de Black Flag aldım yüksek ayarlarda 60 FPS altı düşmedi oda denizde bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı