Ryzen 3. nesil işlemciler beklenir mi?

Ekonomist ve bankacı yakınlarımız var. Onların öngörüleri bu şekilde. Filo araç kiralama yapan şirketler 3 yıllık kira için; 1. yıl Euro'yu 11.30 TL, 2. yıl 11.34 TL, 3. yıl 11.37 TL'den kiralıyorlar.
Bunun üzerine 2. nesil Ryzen işlemcilerin şu anda yetmediği ekran kartı yok.
Mantıksız yorumlar yapıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ekonomistim kardeşim ve güzel söylemişsin. Yukarıda bir arkadaş da Dolar'a yatır bekle demiş. Makul bir hareket olacağına inanıyorum.
Hangi Filo şirketi bunu yapıyor, bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmaların ismini bilmiyorum. İlaç mümessillerinden öğreniyoruz.

Borusan Premium, And Filo gibi firmaların rakamları 5.95 civarında o yüzden sordum. Çoğu da sabit kur avantajı maili atıyor. Neyse konu dışı yapmayalım.

Bilgisayarınız çok kötü değilse ve bütçeniz fazlaysa beklenir. Ancak Türk Lirası'nın değeri düşüş eğiliminde, seçim sonrası daha da düşeceğini söylüyorlar. Bu süreçte altın alarak para biriktirirseniz daha kârlı çıkarsınız.

elinizdeki parayı çıkış fiyatı(Dolar) biraz üzerine ekleyip dolar tutun o zaman dolar yükselirse daha üst bir işlemciyi alabilirsiniz, eğer dolar düşerse(imkansız gibi) en kötü Amazon.com'dan alırsınız orada sabit olur dolar ile alım.

Teknoloji sektöründe bekleyelim dersen yetişemessin hocam 2 biter 3 başlar o biter intel 10. nesil o biter başka bişey. Şuan elinde paran varsa al hali hazırdaki en üstü başın uzun bir süre ağrımaz. Ben işlemciyi alacakken 7700 çıktı çıkacaktı hiç umrumda olmadı gittim aldım aralarındaki 3-5 fps yide umursamadım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…