Ryzen 3 ve GTX 1050 Sistem Toplama

Jack Lector

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba.

Ben bir aydır kendime masaüstü oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Çok şey sordum danıştım, çok araştırma yaptım, çok konu okudum ve video izledim. Dolar indi çıktı falan. Artık gerçekten almak istiyorum ama kafam çok karıştı. Hani bir sınava çok çalışırsınız ama sınav günü geldiğinde hiçbir şey bilmiyor gibi hissedersiniz ya, bende tam olarak öyle hissediyorum satın alma aşamasına geldiğim için.

Bütçem aslında tam 2000TL Ama ben kendimi zorlayarak anca 2300TL civarlarına yaklaşabiliyorum. Monitor+klavye+mouse alacağım kendime ayrıca. O yüzden çok çıkamıyorum.

Oynamak istediğim oyunlar ise biraz online ağırlıklı. (BF1, PUBG, H1Z1, DEADBYDAYLIGHT, belki GTA5 falan.)

Sinerji sitesinin mağazasına gittim, yine buradan tavsiye edilen bir sistemi gösterdim, o sistemle oynayamazsın bana hazır bir sistem gösterdi oradaki yetkili. O sistemi de görsel olarak aşağıda paylaşacağım. O sistemi almalı mıyım?
Açıkcası pek bilgili gelmedi, güvenemedim konuştuğum kişiye. Kendisi BF1, PUBG vs. gibi oyunları oynayabilmem için en az GTX1060'lı bir sistem almam gerektiğini söyledi. Ama yinede GTX1050'li bir sistem tavsiye etti.

Bilgisayar toplamaktan ve bilgisayardan gerçekten hiç anlamayan biri olarak yorumlarınız, tavsiyeleriniz benim için çok önemli ve çok değerli.
Biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın. Çok teşekkür ederim şimdiden görüşleriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi öneririm:

B350 serisi anakart ve daha kaliteli bir PSU var.

RX 560 ise DX 12'de daha hızlı bir kart.
DX 11'de ise aralarında pek fark yok.

Tamam hocam gerçekten attığınız her parçanın siparişini veriyorum. Hepsinde zaten taksit seçeneği var. İnşallah dilim yanmaz hocam.

Hepsi farklı siteden sanırım her parçanın en uygun fiyatlısını bulmuşşsunuz.

Hocam bu sisteme Windows olarak hangi yazılımı yüklemeliyim
40-50 TL'ye Windows 10 Pro OEM Key al, sonra @Recep Baltaş'ın açmış olduğu Windows 10 rehberini izle. Mutlaka 1709 versiyonunu kur. Sistemi topladıktan sonra testler yap ve bize mutlaka paylaş, çünkü sistem tavsiyesi verirken lazım olacak bize.

Ayrı konu olarak açsam mı hocam acaba , bu attıgınız parçaların daha uygun müdaillerini bulabilir miyim piyasada diye

Tamamdır çok sağolasın , @Neko hocamdan da onayı alır almaz veriyorum siparişleri, mutlaka burda paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…