Hocam çok ama çok teşekkür ederim, siparişleri akşam eve gider gitmez vereceğim, topladığımda mutlaka paylaşacağım sonucu.
Dışarıda hiç kimse bir tavsiye veya fikir vermedi, size tekrar tekrar teşekkür ederim.
@Jack Lector dostum bak @Neko'nun sistem güzel daha benimki 150 TL farkla daha iyi performans veriyor, istediğini al. Sana tavsiyem benim sisteme yönelmen.
@Jack Lector dostum bak @Neko'nun sistem güzel daha benimki 150 TL farkla daha iyi performans veriyor, istediğini al. Sana tavsiyem benim sisteme yönelmen.
Sizin paylaştığınız sistemi alacağım hocam, çok teşekkür ederim. Ben @Neko dan da fikir aldım sizin sistem için, o da gayet güzel dedi.
Oyun oynarken rahat rahat, keyif alarak oynayalım da 150TL için performansı kısmayalım. Zaten ben bu sistemi 1-2 yıl kullanmayı düşünüyorum, belki daha bile fazla. Şuan ki güncel oyunları oynatsın yeterli benim için.
Dostum zaten biz sistem tavsiyesi verirken üyelerin almış olduğu ürünleri incelemesi lazım diye düşünüyorum. Bunları göz önüne alarak tavsiye vermemiz gerekiyor.