Ryzen 3000 için anakart BIOS güncellemesi için kullanılabilecek eski işlemciler

Kappa123

Centipat
Gigabyte B450M S2H anakartı Ryzen 5 3600 ile kullanmak istiyorum. BIOS güncellemesini elimdeki AMD Athlon II ile yapabilir miyim?

Bir de genel olarak bir işlemcinin BIOS Update için uygun olup olmadığını işlemcinin ve anakartın hangi özelliklerine göre anlıyoruz? Hem balık hem de balık tutmayı öğrenmek istiyorum:), Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de genel olarak bir işlemcinin BIOS Update için uygun olup olmadığını işlemcinin ve anakartın hangi özelliklerine göre anlıyoruz?
Özellik değil destek sayfasında bunlar belirtiliyor zaten. Sizin istediğiniz balık tutmak değil balığı hazır almak oluyor.
Athlon II ile yapabilir miyim?
Destek listesinde dediğiniz işlemci varsa yapabilirsiniz. Güncelleme sonrası o işlemciyi kullanamazsınız ama.

Hocam ben de aynı anakartı kullanıyorum anakartın sitesine girdiğinizde dosyalar mevcut fakat orada sıra sıra yapmanız gerektiğini vurguluyor kırmızı yazıyla dikkate alarak sırayla son sürüme kadar güncelleyebilirsiniz.

Özellik değil destek sayfasında bunlar belirtiliyor zaten. Sizin istediğiniz balık tutmak değil balığı hazır almak oluyor.

Destek listesinde dediğiniz işlemci varsa yapabilirsiniz. Güncelleme sonrası o işlemciyi kullanamazsınız ama.

BIOS güncelleme için kullanılabilecek işlemcilerin önceki sürüm desteklenen işlemciler olduğunu bilmiyordum, teşekkür ederim.

Güncelleme sonrası o işlemciyi kullanamazsınız ama.

Bunun sebebini sorabilir miyim? İşlemciyi güncellenmiş anakartta mı kullanamazsınız diyorsunuz yoksa tamamen işlemci pert mi oluyor ?
Hocam ben de aynı anakartı kullanıyorum anakartın sitesine girdiğinizde dosyalar mevcut fakat orada sıra sıra yapmanız gerektiğini vurguluyor kırmızı yazıyla dikkate alarak sırayla son sürüme kadar güncelleyebilirsiniz.

Versiyonların yanındaki kısa açıklamalardan bahsediyorsunuz değil mi hocam? Onları diyorsunuz %99 ihtimalle ama yine de emin olmak istedim .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı