Ryzen 3000 Serisi Beklenmeli mi?

Mehmeteg0

Decapat
Ben bilgisayar almayı düşünüyordum. Bildiğiniz gibi yakın zamanda Ryzen'in yeni işlemcileri çıkacak benim istediğim işlemcide Ryzen'di. Sizce sistemi almak için yeni işlemcilerin çıkmasını beklemeli miyim? yeni işlemciler çıkınca fiyatlar ucuzlar mı? Alacağım bilgisayar daha uygun olur mu? Ve bu yeni işlemcilerin çıkacağı tarih hakkında tahmininiz var mı?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklemen daha iyi olur AMD kullanıcı dostu bir firma eski işlemcilerin fiyatları düşer bence.

Beklemeni tavsiye ederim. Eğer internette paylaşılan resim gerçekse Amd işlemci piyasasını alt üst edecek. Gerçek değilse bile uygun fiyattan çok güçlü işlemciler çıkaracağından eminim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ne zaman çıkacağı hakkında bilginiz var mı acaba tahmini de olsa? Bekleyeceğim gibi görünüyor başka yorumu olan var mı arkadaşlar

Yanlış hatırlamıyorsam Mart' ta.

Teknolojide bekleme bitmez, bekle bekle bitmez. Kur düşsün al derler, sonra AMD yeni işlemci çıkaracak bekle derler, sonra tam alacakken biraz daha bekle İntel'de çıkarsın işlemcileri rekabet olsun derler, sonra aynı şeyler ekran kartları içinde olur. Bekle bekleyebildiğin kadar Al keyfine bak bence.

Aynen hocam. Mart ' ı bekler işlemci çıkar sonra Kasım ' ı bekler
Para ne zaman hazırsa indirimler takip edip alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…