Lazzrail053 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 31 1 Ağustos 2020 #11 mirzaoqlu dedi: O zaman yeni mimari almanı tavsiye ederim kampanyalı bulabilirsen. Genişletmek için tıkla... Gönlümüz Rx 580 Gigabyte Gaming 8Gb ‘dan yana başkan
mirzaoqlu dedi: O zaman yeni mimari almanı tavsiye ederim kampanyalı bulabilirsen. Genişletmek için tıkla... Gönlümüz Rx 580 Gigabyte Gaming 8Gb ‘dan yana başkan
M mirzaoqlu Centipat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 85 1 Ağustos 2020 #12 Lazzrail053 dedi: Gönlümüz RX 580 Gigabyte Gaming 8 GB ‘dan yana başkan. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Lazzrail053 dedi: Gönlümüz RX 580 Gigabyte Gaming 8 GB ‘dan yana başkan. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Lazzrail053 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 31 7 Ağustos 2020 #13 XandeR12 dedi: Kusura bakmayın da bu nasıl bir soru? Hangi oyunları, hangi çözünürlükte, hangi ayarlarda oynadığınızda bağlı. Genişletmek için tıkla... Reiz ekran kartı yeni Sıfır aldım macun Sürmem gerekiyor mu ? mirzaoqlu dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Reiz ekran kartı yeni Sıfır aldım macun Sürmem gerekiyor mu ?
XandeR12 dedi: Kusura bakmayın da bu nasıl bir soru? Hangi oyunları, hangi çözünürlükte, hangi ayarlarda oynadığınızda bağlı. Genişletmek için tıkla... Reiz ekran kartı yeni Sıfır aldım macun Sürmem gerekiyor mu ? mirzaoqlu dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Reiz ekran kartı yeni Sıfır aldım macun Sürmem gerekiyor mu ?