Ryzen 3200G APU için 2. RAM alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.021
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar dostlar,

PC'yi topladım. Paylaşmaya henüz fırsatım olmadı. Sınavdan sonra detaylı olarak paylaşacağım. İleri de güncelleme amacıyla sisteme tek modül 8 GB RAM almıştım. Biraz göz gezdirdim ve 2. modül RAM'le ciddi fark olduğunu gördüm. Ancak bilgi kirliliği de olduğundan sizlere de sormak istedim. Şu anki RAM'im 3600 MHz 8 GB tek modül. Sizce ikinci modül RAM'i de alınır mı? 300 TL'ye değer mi?

RAM'im ve dolayısıyla alacağım ikinci modül RAM: GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
Bahsettiğim fark videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci modülü takar takmaz hissedersiniz. Normalde ekran kartları kendi RAM'lerine sahiptirler integrated GPU'lar da ise anakarta takılı olan RAM'leri kullanır o yüzden emin olun performansta ki artış gayet yüksek olacak.

Ekran kartın yoksa APU sistemse al. APU sistem değilse de 300 lira çok bir para değil. Bazı oyunlarda faydasını görürsün ve ileriye dönük olur sistemin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı